Sous vide tid og temperatur

KødVægtTemperaturTid
Oksekød
Cuvette1 kg54 °C11 timer
Culotte1 kg54 °C11 timer
Fillet1 kg54 °C11 timer
Spidsbryg1,5 kg57 °C20 timer
Mørbrad2 kg54 °C4 timer
Flanksteak1 kg54 °C12 timer
Svinekød
Mørbrad0,5 kg58 °C3 timer
Nakkefilet2 kg62 °C12 timer
Koteletter300 gram / 2 cm tykke59 °C2½ timer
Spareribs62 °C30-38 timer
Kamsteg1,5 kg59 °C8 timer
Hamburgerryg2 kg65 °C8 timer
Skinkeculotte1 kg62 °C12 timer
Fjerkræ
Hel kylling (udbenet)62 °C10 timer
Bryst (med ben)61 °C2 timer
Bryst (uden ben)61 °C1 time
Overlår62 °C6 timer
Underlår62 °C8 timer
Helt lår62 °C10 timer
Andebryst62 °C3 timer
Kalkunbryst62 °C2 timer
Fisk
Tun2-300 gram48 °C25 min
Fladfisk2-300 gram49 °C25 min
Laks2-300 gram48 °C25 min
Torsk2-300 gram48 °C25 min
Hellefisk2-300 gram48 °C20 min
Pighvar2-300 gram49 °C30 min
Ørred2-300 gram48 °C25 min
Makrel1-200 gram49 °C30 min
Sild2-300 gram60 °C25 min